ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ

Τα εποξειδικά δάπεδα συνιστούν δάπεδα με ειδικές απαιτήσεις ως προς τις αντοχές τους, τις ιδιότητές τους, αλλά και την αισθητική τους.

Η Τεχνική Κατασκευαστική από το 1995 στην Θεσσαλονίκη, ειδικεύεται στα εποξειδικά δάπεδα προσφέροντας εξειδικευμένες τεχνικές λύσεις και διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία.

Τα εποξειδικά δάπεδα είναι δάπεδα που δημιουργούνται από ρητίνες (εποξειδικές) και μικροχαλαζίες σε κάθε πιθανό χρωματισμό. Αποτελούν την ιδανική λύση για δάπεδα με υψηλές απαιτήσεις. Πιο συγκεκριμένα, επενδύουν δάπεδα σε χώρους όπως αποθήκες, βιομηχανίες, αλλά και χώρους με υψηλή αισθητική ανάγκη. Ακόμη, σε συνδυασμό με πολυουρεθανικές ρητίνες αποκτούν την εγκυρότητα που απαιτείται για το πιστοποιητικό Haccp. Το πιστοποιητικό αυτό αφορά δάπεδα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με αυστηρές προδιαγραφές.

Επίσης, στα εποδειδικά δάπεδα έχουμε τη δυνατότητα να παρέμβουμε πλήρως σε αρχιτεκτονικό επίπεδο. ‘Ετσι, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό σε κάθε εφαρμογή. Τα δάπεδα που δημιουργούνται από εποξειδικές ρητίνες παρέχουν πολλά πλεονεκτήματα και ιδιότητες.

  • Είναι υδροφοβικά.
  • Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά σε έκθεσή τους σε χημικές ουσίες .
  • Μπορούν να εξασφαλίσουν αντιμικροβιακή προστασία (απαραίτητη για δάπεδα υγειονομικού ενδιαφέροντος)
  • Διαθέτουν μεγάλη αντοχή σε βάρος και μηχανικές καταπονήσεις (όπως κλαρκ).

Εμπιστευθείτε τη τεχνογνωσία, των υψηλών προδιαγραφών υλικών μας και το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας tk-dapeda, για την κατασκευή, τοποθέτηση και εφαρμογή των εποξειδικών δαπέδων στο χώρο σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε εδώ